Hlavní navigace

Zprávy z Vily! se Zajícovou a Krausem posílí zpravodajskou hodinu Primy family

25. 7. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Denní zpravodajský formát bude Prima vysílat po celou dobu čtvrté řady reality show VyVolení. Televize zatím nesdělila, zda nahradí nebo doplní některou ze stávajících relací.

Týden po registraci ochranné známky Zprávy z Vily! potvrdila Prima family, že půjde o nový denní zpravodajský formát, který posílí její zpravodajskou hodinu mezi sedmou a osmou hodinou večer během vysílání čtvrté řady reality show VyVolení. „Uvádět je bude Monika Zajícová a Tomáš Kraus. Každý den se spojí také s moderátorem VyVolených Liborem Boučkem, aby se ho zeptali na postřehy z vily,“ sdělil mluvčí FTV Primy David Vaníček. Zajícová s Krausem nebudou tvořit moderátorskou dvojici, v moderování se budou střídat.

BRAND24

K TÉMATU: Prima si registruje ochrannou známku Zprávy z vily. Doplní zpravodajskou hodinu?

„Vedle pohledu do zákulisí bych se chtěla pokusit divákům rozklíčovat, proč se některé situace ve vile odehrály, a možná také předvídat, co se bude dít dál,“ přiblížila obsah chystaných Zpráv z Vily! Zajícová, která na Primě family moderuje Reportéry na vaší straně. Podle Krause, jenž je reportérem VIP zpráv, má čtvrtá řada VyVolených na to, aby ve sledovanosti předstihla první řadu z roku 2005. Tehdy Prima porazila konkurenční reality show Big Brother na Nově.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).