Hlavní navigace

Zpravodajská televize Z1 chystá pro diváky průvodce realitami

14. 4. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
14. 4. 2010

Nový pořad zaměřený na reality chystá do svého vysílání zpravodajská a ekonomická televize Z1. Podle týdeníku Marketing&Media se začne vysílat v květnu a bude tvořen z příspěvků, který dodají sami klienti. Každý měsíc pak stanice vyprodukuje Z1 Reality Guide, pětiminutový formát, jenž do svého programu zařadí jako reklamu, upozorňuje odborné periodikum.

Část klientů nedisponuje vysokými rozpočty určenými pro produkci reklamního spotu. Tuto část přípravy kampaně chceme přenést na sebe, uvedl k novému formátu obchodní ředitel televize Jan Gregor. Právě označení Z1 Reality Guide jako reklamního bloku má pomoci zpravodajské televizi k tomu, aby nebyla Radou pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV) obviněna z případné skryté či neoznačené reklamy. Předpokládá se velký zásah cílové skupiny, protože pořad by mohl mít za měsíc až stovku repríz.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).