Hlavní navigace

Zpravodajská TA3 zavádí Divácké fórum prostřednictvím sms

19. 8. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
19. 8. 2009

Krátké textové zprávy přes mobilní telefon mohou do vysílání slovenské zpravodajské televize TA3 posílat ode dneška její diváci. Stanice zavádí Divácké fórum, pro které každé dopoledne připraví vybrané téma a zveřejní ho ve svých zpravodajských blocích. Diváci se k němu budou moci vyjádřit prostřednictvím sms zaslané na známé telefonní číslo pro divácké tipy a náměty +421 907 300 300, sdělila PR manažerka TA3 Zuzana Vachová.

BRAND24

Otázky v Diváckém fóru budou reflektovat aktuální událost z domácího, případně zahraničního dění, která bude rezonovat v celodenním zpravodajství TA3. Záběr témat bude dostatečně široký, zahrne otázky z oblasti politiky, ekonomiky, sociální sféry a dalších. Samotné téma bude zpracované ve zpravodajství TA3 a v případě jeho závažnosti a opodstatnění i ve večerní relaci Téma dne, uvedla Vachová.

Odpovědi diváků zveřejní TA3 v odpoledních zpravodajských blocích. TA3 tak posiluje interaktivitu a poskytuej prostor svým divákům, jejichž cílovou skupinu tvoří lidé zejména z větších měst, mnažeři a vysokoškolsky vzdělaní diváci, vysvětlila PR manažerka stanice. TA3 je jedinou zpravodajskou stanicí na Slovensku, kterou v roce 2001 pomáhal rozjíždět nynější generální ředitel české zpravodajské televize Z1 Zdeněk Šámal.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).