Hlavní navigace

Žofínské fórum bude řešit digitalizaci televizního vysílání

3. 9. 2007
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 322915
3. 9. 2007

Tématem pátého kulatého stolu Žofínského fóra, které se uskuteční ve čtvrtek 13. září od 13 hodin v pražském Paláci Žofín, bude digitalizace televizního vysílání v České republice. Na konferenci Elektronické komunikace a média příští generace, kterou pořádá agentura NKL Žofín ve spolupráci s Českou asociací kompetitivních komunikací a partnery UPC Česká republika, T-Mobile Czech Republic a SES Astra, vystoupí mj. ministr průmyslu a obchodu Martin Říman (ODS) a ministr a předseda Legislativní rady vlády Cyril Svoboda (KDU-ČSL).

BRAND24

Dalšími řečníky budou náměstek ministra vnitra pro informatiku a hlavní autor vládního návrhu „diginovely“ Zdeněk Zajíček, náměstek ministra kultury Jaromír Talíř (KDU-ČSL), předseda stálé sněmovní komise pro sdělovací prostředky Vítězslav Jandák (ČSSD), předseda Výboru pro evropské záležitosti Poslanecké sněmovny Ondřej Liška (SZ), předseda Úřadu pro ochranu hospodářské činnosti Martin Pecina, předseda Rady Českého telekomunikačního úřadu (ČTÚ) Pavel Dvořák, předseda Rady pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV) Václav Žák, národní koordinátor pro digitální vysílání Zdeněk Duspiva a další.

Kromě digitalizace a poslanci aktuálně projednávaného vládního návrhu digitalizace se kulatý stůl bude zabývat evropskou revizí předpisového rámce elektronických komunikací 2006, hodnocením relevantních trhů a dopadem na právní úpravu a regulaci v České republice. Server DigiZone.cz přinese z této akce aktuální zpravodajství.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).