Hlavní navigace

Miloše Zemana nepustili na Primu, diskutuje tedy na UPC Express

30. 10. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
30. 10. 2009

UVNITŘ FOTO Nepustili ho do nedělní Partie na Primě, diskutuje tedy na kabelovém programu UPC Express. Expremiér a někdejší předseda ČSSD Miloš Zeman, který měl být tuto neděli společně s předsedou ODS Mirkem Topolánkem hostem politické debaty na televizi Prima, se objeví v diskusním pořadu Téma Deníku, na němž spolupracuje kabelový operátor UPC s redakcí tištěného regionálního Deníku.

K TÉMATU: Milan Šíma skončil na Primě, chtěl si do Partie pozvat Miloše Zemana

V debatě s vedoucím domácí redakce Deníku Janem Kličkou představil hlavní body volebního programu, se kterými jeho nová Strana práv občanů (SPO) hodlá vyrazit do jarních sněmovních voleb, přiblížil mluvčí UPC František Malina. Pořad se předtáčel, na promo kanálu UPC Express v analogových i digitálních kabelových sítích UPC se objeví opakovaně od pondělí 2. do neděle 11. listopadu. Jednotlivá vydání pořadu jsou k dispozici také na videoprtálu YouTube na adrese http://www.you­tube.com/user/up­cexpress.

BRAND24

Miloš Zeman ve studiu UPC Express. Vpravo moderátor pořadu Téma deníku Jan Klička (Foto: UPC)

Původně plánovanou debatu Zemana s Topolánkem na Primě zatrhlo vedení televize, protože Zeman podle něj nezastupuje adekvátní parlamentní politickou stranu. Moderátor Partie Milan Šíma proto s Primou okamžitě ukončil spolupráci. Partii proto bude již tuto neděli moderovat náhradník Jan Punčochář, zástupce ředitelky zpravodajství a publicistiky na Primě Jitky Obzinové.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).