Hlavní navigace

Zákazníci UPC Digital se dočkali, společnost zařazuje Eurosport HD

17. 9. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
17. 9. 2008

Čekání zákazníků digitální kabelové televize (DVB-C) od společnosti UPC je u konce. Firma dnes oznámila, že do své nabídky zařazuje pátý kanál ve vysokém rozlišení, kterým bude právě Eurosport HD. Dále mají možnost abonenti UPC Digital sledovat také National Geographic HD, VOOM HD, HBO HD a Filmbox HD. Rozlišení televizního obrazu ve formátu HDTV je téměř pětkrát vyšší, než je současný standard digitálního vysílání, který je sám o sobě už tak vysoký, sdělil při této příležitosti mluvčí UPC František Malina.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Eurosport od 25. května v HD verzi pro celou Evropu

Eurosport HD je v digitální kabelové televizi zařazen do nabídky Standard, která je automaticky obsažena i ve vyšší nabídce Supreme. Cena za nabídky se přitom nemění. Zákazník UPC, který si již pořídil digitální HD přijímač od UPC pro příjem HD programů, tak může sledovat Eurosport HD zcela zdarma. Program Eurosport HD je totožný s programem televizního kanálu Eurosport a liší se pouze vysokým rozlišením obrazu a zvuku. Set-top-box pro příjem HD programů propůjčuje operátor svým zákazníkům za pravidelný měsíční poplatek.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).