Hlavní navigace

Zahajovací show TV Barrandov slibuje třiašedesát zlatých slavíků

2. 1. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
2. 1. 2009

63 zlatých slavíků slibuje podle tiskové zprávy zahajovací show nové digitální televize TV Barrandov, do jejíž startu zbývá v současné době už pouze devět dní. Na závěr přenosu pak zazní skladba Show Must Go On TV Barrandov, kterou otextovala Gábina Osvaldová. Seznam účinkujících zveřejní digitální kanál toto pondělí. V současné době Barrandov zaměstnává na 75 zaměstnanců a desítky externistů. Jejich průměrný věk není vysoký, činí 36 let.

STÁLÝ TEXT: Vše o digitální televizi Barrandov

Televize spustila tento týden ve všech distribučních trasách novou promo smyčku s upoutávkami na jednotlivé pořady, kterou si můžete stáhnout zde. Mezitím se na internetu objevilo také další promo nazvané Dáma, které má upoutat pozornost k Talkshow Jana Saudka. Server DigiZone.cz chystá na příští týden několik článků k TV Barrandov. Od jejího vedení má slíbený rozhovor s Jankou Vozárovou, která je jeho současnou šéfkou, realizovat by se měl také další díl seriálu Na návštěvě u…

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).