Hlavní navigace

Z nabídky Topfun televize zmizela další stanice, služba uvízla na mrtvém bodě

7. 4. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Služba Topfun videopůjčovna, která v minulosti pronikla na řadu platforem a zařadila i první dokumenty a filmy ve formátu Ultra HD, od začátku letošního roku nenabídla jediný nový titul.

Z nabídky Topfun televize, služby, která je součástí on-line videoportálu Topfun, zmizela od dubna erotická stanice Paparazzo. V letošním roce tak jde již o několikátý program, bez něhož se musí předplatitelé obejít. Paparazzo byl jediným kanálem tohoto typu, který byl v rámci Topfun televize dostupný. Podobný krok už v minulosti potkal stanice Československé filmové společnosti (CS Mini, CS Film, Horor Film a KinoSvět) a lokální verzi Fashion TV. Součástí služby tak v tuto chvíli zůstává pouze Golf Channel, Retro Music TV, Slovak Sport (standardní verze i vysoké rozlišení pro oba programy) a Sport 5. Kanály je možné koupit výhradně samostatně a nikoliv jako společný balík.

BRAND24

K TÉMATU: Topfun omezil nabídku své televize, její on-line verze je aktuálně nefunkční

Služba Topfun videopůjčovna od začátku letošního roku nenabídla jediný nový titul. Na hlavní stránce v položce „Novinky“ tak mohou zájemci sledovat filmy, které jsou zde již několik měsíců. On-line hráč, který v minulosti pronikl na řadu platforem, doslova ustrnul na mrtvém bodě. Již na konci loňského roku ze společnosti Topfun Media, která je provozovatelem služby, odešli její bývalí zástupci – obchodní ředitel Radek Přikryl i projektový manažer Jan Lakomý. Otěže aktivity přebral po Topfunu již před několika měsíci provozovatel Clubcard Kina, společnost Banaxi. Přikryl pracuje shodou okolností pro službu Tesca jako konzultant. Objevil se i na její poslední tiskové konferenci.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).