Hlavní navigace

Vývojářský web mstv.cz je nefunkční. Microsoft ho zapomněl nahlásit u RRTV

7. 2. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
7. 2. 2011

Americký Microsoft, který patří mezi jednu z největších světových společností podnikajících v oblasti výpočetní technicky, má problém se svým webem mstv.cz, který provozovala jeho tuzemská pobočka jako prostředek určený vývojářům. Jak dnes informoval náš sesterský server Lupa.cz s odvoláním na web Pooh.cz, Rada pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV) pozastavila jeho provoz.

ČTĚTE TAKÉ: RRTV loni evidovala 64 provozovatelů internetových videoportálů

Weby nabízející videoobsah se totiž měly do konce loňského roku přihlásit RRTV k registraci jako audiovizuální mediální službA na vyžádání. To však firma neudělala. Microsoft tuto nepříjemnost zatím vyřešil tak, že sporný web odstavil. Videa jsou však dál dostupná na zahraničních stránkách Microsoftu jako je Channel 9 a TechNet, uvádí Lupa. Příspěvky publikované na zahraničních webech by teoreticky mohly opět spadat pod tuzemskou RRTV. Jak se tedy problém nakonec vyřeší, ukáže až čas.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).