Hlavní navigace

Vznikla česká obdoba videoportálu Netflix, Ivio bude konkurovat Voyu a Topfunu

11. 3. 2014
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ FOTO – Služba se má oficiálně představit novinářům až ve čtvrtek, Home Classic Entertainment se však nepodařilo její start uchovat pod „pokličkou“. Portál nabídne on-line mimo jiné i seriály.

Společnost Home Classic Entertainment vstupuje na pole on-line video obsahu, a to konkrétně s projektem internetové videopůjčovny Ivio. Dostupná bude prozatím pouze prostřednictvím klasických webových stránek, už v současné době ale probíhá vývoj aplikací pro mobilní zařízení a do budoucna se má tato služba objevit i ve smart televizorech připojených k internetu. Společnosti CET 21, která provozuje portál Voyo, a firmě Topfun Media, on-line video portál Topfun.cz, tak vzniká silná konkurence.  Zájemci najdou službu na adrese: http://ivio.tv/.

Ukázka internetového portálu Ivio. Obrázek lze zvětšit.
repro foto: Ivio.tv

Ukázka internetového portálu Ivio. Obrázek lze zvětšit.

NEPŘEHLÉDNĚTE: CME přestala zveřejňovat počet předplatitelů videoportálu Voyo

Ačkoliv mělo k oficiálnímu představení služby dojít až ve čtvrtek, server DigiZone.cz se tak dohodl s jejím provozovatelem včera, informace o chystané on-line videopůjčovně unikla na internet už dnes a nemělo ji tudíž smysl dále tajit. Ambasadorem projektu je herec Jiří Mádl, který se zúčastní i čtvrteční tiskové konference. Ivio na první pohled může připomínat americký portál Netflix, a to způsobem, jakým jsou zde videa řazena. Na první pohled to vypadá, že jsou zde filmy bez jakéhokoliv pořádku, to bude ale možné poměrně rychle změnit v záložce „Moje Ivio“.

K přehrávání filmů je zapotřebí mít nainstalovaný Silverlight.
Autor: repro foto Ivio.tv

K přehrávání filmů je zapotřebí mít nainstalovaný Silverlight. Obrázek lze zvětšit.

ČTĚTE TAKÉ: Videopůjčovna Topfun chce zákazníkům nabídnout dokumenty a trailery v Ultra HD

BRAND24

Co se týká filmových titulů, objevují se tu některé filmové blockbustery, filmové lahůdky i některé béčkové a céčkové snímky. Namátkou je tu možné najít například filmy 50/50, Alexander Veliký, Bratři, Cosmopolis, Fighter, Goyovy přízraky, Hledání Země – Nezemě, Hotel Rwanda, Che Guevara, JCVD, ale také méně atraktivní tituly – Cesta smrti, Centurion, Černá smrt, Deltá fór, Dům u vycházejícího slunce, Hannibal: Zrození, Hellraiser: Pekelný svět a řada dalších. Svou speciální kategorii tu mají i seriály, mimo jiné Kouzelný kolotoč, Pepek námořník, Wallace a Gromit nebo Sága rodu Forsytů.

Ceník:

  • Jeden den za 39 Kč včetně DPH
  • Jeden týden za 99 Kč včetně DPH
  • Základní předplatné na jeden měsíc za 189 Kč včetně DPH
  • Zvýhodněné předplatné na 3 měsíce za 499 Kč včetně DPH
  • Zvýhodněné předplatné na 1 rok za 1 999 Kč včetně DPH

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).