Hlavní navigace

Vysočina dostane svůj informační kanál, vysílat bude v Regionální síti 11

21. 8. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Součástí projektu i-Vysočina.cz je i stejnojmenný portál fungující od roku 2006. i-Vysočina.cz se profiluje jako lídr mezi regionálními médii tohoto typu a přední regionální médium na českém internetu.

Nabídka televizních kanálů na Vysočině se od září rozroste o nový regionální kanál. Zahájení vysílání v Regionální síti 11, jejíž signál je šířen z lokality Jihlava-Hosov na kanálu 57 výkonem 1 kW, avizuje i-Vysočina.cz. Server DigiZone.cz na tuto skutečnost upozornil jeho čtenář s nickem Vítek 2442. O zkušebním vysílání televize už informoval na svém webu i Jihlavský DX klub. Bezproblémový příjem by měli mít zejména ti diváci, kteří v Jihlavě přijímají signál multiplexů šířených Českými Radiokomunikacemi.

BRAND24

Z ARCHIVU: Vtipná kampaň pomůže Českému rozhlasu na Vysočině. I maxi bramborou v Humpolci

Součástí projektu i-Vysočina.cz je i stejnojmenný portál fungující od roku 2006. i-Vysočina.cz se profiluje jako lídr mezi regionálními médii tohoto typu a přední regionální médium na českém internetu. Důležitým prvkem zpravodajství webu je videoobsah, který je provázaný s televizním vysíláním informačního televizního kanálu Vysočiny. Server je vzájemně provázán s obsahem dalších regionálních zpravodajských portálů a tématických webů, upozorňuje na webových stránkách provozovatel stránek i-Vysočina.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).