Hlavní navigace

Výrobce Philipsu láká v začínající éře 4K na svůj levný Full HD televizor

10. 7. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Model Philips 5300 Full HD označuje firma jako nejdostupnější chytrou televizi pro rok 2015. Modelová série chytrých televizí Philips 5300 nabízí svým uživatelům platformu Philips Smart TV.

S poměrně překvapivým krokem, kdy se výrobci elektroniky snaží tlačit spíš produkty, které umožňují zobrazení obsahu ve formátu Ultra HD (4K), přišla společnost TP Vision stojící za značkou Philips s novinkovým televizorem z modelové řady 5300. Ten svým majitelům sice 4K rozlišením radost neudělá, může nicméně zaujmout cenou začínající na jedenácti a půl tisíce korun. Právě za ni mohou získat zájemci tento televizor s úhlopříčkou 32 palců. K dispozici je dále stejný model čtyřicetipalcový za patnáct tisíc korun a padesátipalcový za dvaadvacet tisíc korun. S těmito úhlopříčkami už se však dostáváme na pomezí UHD.

BRAND24

RECENZE: Philips 32PHT4100: jednoduchý, zajímavý, ale bohužel i drahý televizor

Model Philips 5300 Full HD označuje TP Vision jako nejdostupnější chytrou televizi pro rok 2015. Modelová série chytrých televizí Philips 5300 nabízí svým uživatelům platformu Philips Smart TV, která vedle široké škály služeb pro video obsah a Catch-up TV zahrnuje i přístup k internetu pomocí prohlížeče. Zpřístupňuje tak možnosti chytrých televizí široké veřejnosti. Full HD televizory Philips 5300 disponují mimo jiné velkým kontrastem a také technologií Micro Dimming. Ta na základě analýzy zobrazovaného obsahu v 6400 rozdílných oblastech automaticky přizpůsobuje kontrast obrazu. Cílem je především zobrazení černé a bílé v co nejvěrnějším pojetí.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).