Hlavní navigace

Východočeská televize V1 odbarvila logo, novinky odhalí v pondělí

29. 8. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Stanice je dostupná na území Čech a částečně i Vysočiny prostřednictvím vysílačů Ještěd, Černá hora a Krásné, v nabídce ji má například i kabelový operátor UPC Česká republika.

Východočeská televize V1, která patří mezi nejznámější regionální stanice v České republice, upravila on-air podobu svého loga, tedy právě tu, kterou diváci vidí ve vysílání na obrazovce. Původní staniční identifikátor se zbavil bílé a zelené barvy a nyní využívá pouze částečně průhlednou podobu. Ta je obvyklá u řady volně šířených, ale i placených stanic. V tomto směru tedy východočeská televize V1 nijak nevybočuje. Pro takovouto variantu loga se v minulosti rozhodla například Česká televize, Nova, Prima, TV Barrandov a řada dalších.

BRAND24

Nová podoba loga východočeské televize V1 ve vysílání
Autor: repro foto televize V1

Nová podoba loga východočeské televize V1 ve vysílání

ČTĚTE TAKÉ: Východočeská televize V1 dostala před svými druhými narozeninami nový vizuál

Proměna loga nebude ale jedinou novinkou, která se má ve vysílání „Vé jedničky“ objevit. Na dotaz serveru DigiZone.cz je ale Michaela Dědková z PR oddělení stanice nechtěla specifikovat. Odhaleny však budou už v následujících dnech. V pondělí vyjde tisková zpráva,  ve které se o novinkách na V1 dočtete, sdělila Dědková. Východočeskou televizi je možné naladit bezplatně prostřednictvím digitálních terestrických vysílačů Ještěd, Černá hora a krásné. Stanice je k dispozici také na internetu a mimo jiné i v kabelové síti UPC.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).