Hlavní navigace

Voyo.cz je dostupné už i v chytrých televizorech Samsung, ale jen některých

7. 9. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ FOTO Placenou videotéku Novy mohou využívat majitelé plazmových a LED Smart televizorů Samsung modelových řad loňského a letošního roku

Do chytrých televizorů Samsung zamířila placená videotéka televize Nova Voyo.cz. Aplikace, kterou Nova slibovala uvolnit již v polovině letošního roku, je dostupná jen pro vybrané modely LED a plazmových Smart televizorů Samsungu letošních a loňských řad. Konkrétně jde o plazmové modely řady D6900 a vyšší a LED TV řady D5500 a vyšší z roku 2011 a plazmové modely řady E550 a vyšší a LED TV řady EH5300 a vyšší z letošních modelových řad.

K TÉMATU: Majitelé starších televizí Samsung mají smůlu. Voyo bude pouze v modelech 2011 a 2012

“Díky této aplikaci mají diváci možnost vybrat si film z více než tisícovky titulů včetně nejnovějších filmových hitů, seriálů, a tvorby TV Nova. Diváci si mohou přehrát své oblíbené pořady kdykoli po odvysílání a získají možnost zhlédnout nové epizody oblíbených televizních seriálů ještě před jejich televizním vysíláním,” uvedla mediální zástupkyně Samsungu Veronika Šoufková. Videotéka je stejně jako na internetu zpoplatněna měsíčním paušálem 189 korun. Za tuto cenu Nova nabízí přístup k 1 200 filmovým titulům.

ROZHOVOR: Letos chceme mít 100 tisíc předplatitelů Voyo.cz, říká šéf internetu televize Nova

BRAND24

„Naším cílem je dostat Voyo.cz do co nejvíce zařízeních a proto jsme rádi, že spolupráce se silnými partnery vede k úspěšnému šíření aplikace Voyo.cz ve Smart televizorech Samsung,“ konstatoval ředitel sekce Nových médií televize Nova Pavel Krbec. Ten si stanovil za cíl získat do konce letošního roku 100 tisíc předplatitelů Voyo.cz. Zatím poslední zveřejněný údaj z poloviny letošního roku této videotéce přisuzoval něco přes 30 tisíc platících uživatelů.

Kromě chytrých televizorů Samsung vybraných modelových řad lze aplikaci Voyo využít i ve všech modelech Blu-Ray přehrávačů a domácích kin s Blu-Ray přehrávačem Samsung z modelových řad loňského a letošního roku.


Foto: Samsung

Hlavní menu aplikace Voyo.cz pro chytré televizory Samsung

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).