Hlavní navigace

Vlastník MTV spustil ženský kanál Viacom Blink! Na satelitu ho nekóduje

21. 7. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
21. 7. 2011

Společnost Viacom International Media Networks, která je vlastníkem kanálů pod hlavičkou MTV, VH 1, Nickelodeon a Comedy Central, a italská firma Endemol, jíž spravuje mediální skupina Mediaset tamního premiéra Silvia Berlusconiho, spustily včera jako první u našich severních sousedů novou televizní stanici pod názvem Viacom Blink!. Ta bude primárně určena ženskému publiku.

NEPŘEHLÉDNĚTE: Kanály MTV změnily svá loga. Podívejte se jak

Jak vyplývá z tiskové zprávy, kterou provozovatelé stanice zaslali novinářům, program bude v rámci promo akce vysílat od 20. července do 19. srpna nekódovaně na satelitu Hotbird, pozice 13 stupňů východně. Naladit si ho tak bude moci v podstatě kterýkoliv z diváků, a to nejen ten polský, ale v podstatě každý evropský,, dle pokrytí družice, tedy i ten tuzemský a slovenský. Poté se stanice stane součástí nabídek tamních operátorů. Exkluzivně ji nabídnou prozatím Multimedia Polska.

ČTĚTE TAKÉ: MTVN HD jako MTV Live HD: Nejen nový vizuál, ale i pořady

BRAND24

Stanice už spustila také své internetové stránky, a to na adrese: http://blinktv­.pl/. K dispozici je také profil na Facebooku, a to prostřednictvím linku: http://www.fa­cebook.com/Vi­acomBlinkPolska. Řada formátů, které se objeví na obrazovce Viacom Blink! budou v Polsku odvysílány vůbec poprvé. Jde například o Catch Cleveland, Rescue Team nebo Fear Factor. Do vysílání budou zařazeny i dokumentární snímky. A možná to nejdůležitější nakonec – program vysílá nejen v polském znění, ale také tom originálním – anglickém.

Parametry příjmu: Hot Bird 6 (13 stupňů východně), 11075/V, SR 27500, FEC 3/4, SID 6, V PID 165, A PIDy 100 (polsky) a 101 (anglicky), PCR PID 165, norma DVB-S, kódování prozatím žádné (FTA).

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).