Hlavní navigace

Videotéku UPC MyPrime rozšíří tituly od studií Universal

23. 8. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UPC uvádí ve videotéce MyPrime mimo jiné českou premiéru seriálu Mr. Robot a desítky klasických filmů, jako je Apollo 13, Čelisti nebo Zjizvená tvář.

V nabídce videotéky MyPrime od společnosti UPC začnou přibývat filmy a seriály z dílny Universal Studios. Nové tituly budou přibývat v průběhu následujících tří let, do konce tohoto roku uživatele MyPrime čeká čtyřicet titulů filmové klasiky a přibývat budou i nejnovější americké seriály. V následujícím roce do videotéky přibude čtyři sta epizod seriálové tvorby a rok později ještě o 100 víc.

Uživatelé videotéky mohou už letos zhlédnout Apollo 13, Čelisti, Zjizvenou tvář nebo trilogii Návrat do budoucnosti. K dispozici jsou nově i seriály jako Panství Downtown nebo Knigh Rider, v premiéře se představí seriál Game of Silence. Všechny nově přidané filmy a seriály jsou nabízeny v HD kvalitě a s českými titulky nebo dabingem.

Zákazníci UPC ve videotéce MyPrime mohou neomezeně sledovat více než dva tisíce filmů, seriálů a dětských programů. Disponuje i značným množstvím českých filmů a pohádek, které čerpají především z Národního filmového archivu. 

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).