Hlavní navigace

Videotéku Filmbox Live už mohou využívat i majitelé elektroniky Philips

15. 5. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Filmová a distribuční společnost SPI International, která taktéž provozuje kanály Filmbox, označila službu Filmbox Live v letošním roce za svou prioritu.

Společnost TP Vision je další firmou, která do svých produktů implementovala videotéku Filmbox Live společnosti SPI International. TP Vision stojí za značkou Philips. Uživatelé tak mají od tohoto týdne k dispozici více než 900 videí a 6 internetových televizních kanálů. Součástí nabídky Filmbox Live jsou navíc programy Filmbox HD, Fightbox HD a Fashionbox HD. Ty má ve svém balíku například i satelitní služba Skylink. Filmbox Live funguje jako klasické VOD (video na vyžádání).

BRAND24

K TÉMATU: SPI International spustí v květnu službu Filmbox Live v chytrých mobilech a tabletech

Společnost TP Vision si ve střední a východní Evropě klade za cíl naplnit svoji Smart TV opravdu užitečným obsahem. Aplikace Filmbox Live nás na této cestě posunula zase o krok dál, uvedl při této příležitosti výkonný ředitel firmy pro střední a východní Evropu Martijn Smelt. Služba Filmbox Live je v letošním roce jednou z priorit pro společnost SPI International. Kromě ní ale oznámila také spuštění kanálu Filmbox Arthouse (bude dostupny v HD rozlišení) a nemělo by zůstat jen u něj.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).