Hlavní navigace

Videoserver Playtvak.cz představil vlastní mobilní aplikaci

14. 6. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Mafra
UVNITŘ GALERIE – Mobilní aplikace Playtvak.cz je dostupná zdarma pro telefony s operačním systémem Android i iOS.

Videoserver Playtvak.cz, který patří do portfolia vydavatelství Mafra, oslaví letos v červnu už dva roky od svého spuštění. Aktuálně divákůmnabízí přístup ke svému obsahu i pomocí mobilní aplikace, která umožňuje sledování vybraných videí i bez připojení k internetu. Po stáhnutí videa do telefonu je tak možné jeho následné sledování i v místech, kde není dostatečný mobilní signál. Aplikaci vyvinul interní tým vydavatelství Mafra.

BRAND24

PSALI JSME: Nové formáty serveru Playtvak.cz lákají na cestování, kadeřnické proměny i zákulisí redakční práce

Aplikace dále poskytuje přehledné řazení pořadů a příslušných epizod. Uživatel tak bude mít snadný přístup k nejnovějším videím a dostane upozornění, kdykoliv vyjde nový díl jeho oblíbeného pořadu, doplňuje Vladimír Mužík, ředitel Mafra TV, pod kterou Playtvak.cz spadáTýdně server produkuje tři desítky nových pořadů a měsíčně ho navštíví více než sedm set tisíc reálných uživatelů. 

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).