Hlavní navigace

Videoserver Novy Voyo.cz nabídne měsíční předplatné

7. 11. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
7. 11. 2011

Společnost Central European Media Enterprises (CME), mimo jiné vlastník televize Nova, chce v příštím roce nabídnout u videoserverů Voyo měsíční předplatné na všech pěti trzích, kde portál působí. Týkalo by se to konkrétně Bulharska, Rumunska, Chorvatska, Slovenska a pochopitelně i České republiky. Šestá země, Slovinsko, už má model předplatného stanoven.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: „Novácký“ videoserver Voyo odstartoval ve Slovinsku a Bulharsku

Ředitel sekce nových médií CME Robert Berza podle serveru Broadband TV News konstatoval, že zájemcům bude umožněno předplatné, které jim na dobu jednoho měsíce otevře neomezený přístup k portálu Voyo (nikoliv Voyo+), kde je umístěna původní tvorba. V případě České republiky by se tak diváci mohli v předpremiéře podívat například na některý díl Ordinace v růžové zahradě nebo seriálu Ulice. Výhodou by byla pravděpodobně také absence jakékoliv reklamy. Měsíční předplatné by přitom mělo být přibližně ve stejné výši, jako je například lístek do kina. Voyo mělo na všech šesti trzích, kde působí, v září letošního roku návštěvnost 1,2 milionu reálných uživatelů.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).