Hlavní navigace

Videopůjčovna Topfun zamíří po Samsungu do dalších televizorů

22. 3. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
22. 3. 2012

Jihokorejské společnosti Samsung končí roční exkluzivita, kterou výrobce elektroniky podepsal loni s firmou Topfun Media na distribucí její videotéky prostřednictvím chytrých televizorů. Do budoucna tak lze očekávat, že se Topfun videopůjčovna objeví i v dalších značkách. Serveru DigiZone.cz to potvrdil Radek Přikryl, obchodní ředitel společnosti Topfun Media, které tuto službu provozuje.

ČTĚTE TAKÉ: Topfun nabízí v televizorech Samsung první filmy ve 3D

O tom, u jakých značek se ale Topfun videopůjčovna objeví konkrétně, nechtěl Přikryl prozatím mluvit. Tato jednání jsou součástí obchodního tajemství, takže to v tuto chvíli nemohu prozradit. Můžu každopádně slíbit, že se naše služba skutečně objeví i v dalších chytrých televizorech, uvedl obchodní ředitel společnosti Topfun Media. Doposud byla Topfun videopůjčovna dostupná pouze prostřednictvím televizorů Samsung v modelových řadách 2010 a 2011.

BRAND24

NEPŘEHLÉDNĚTE: Videopůjčovna Topfun už i v mobilech iPhone a tabletech iPad

Ještě předtím, než dojde k expanzi on-line videopůjčovny do značek dalších televizorů, čeká Topfun řada inovací. Jednou z nich má být například nový vzhled její webové verze na adrese www.topfun.tv. V televizorech Samsung z roku 2011 má navíc dojít k aktivaci služby Topfun Live Pay TV, to znamená, že i v nich bude možné sledovat streamování vybraných placených stanic prostřednictvím sítě. Zařazení Topfun TV na satelitní pozici 23,5 stupně východně bylo prozatím odloženo.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).