Hlavní navigace

Videopůjčovna My Prime od UPC a portál Playtvák.cz nově pod regulací RRTV

2. 7. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Služba My Prime nabízí zákazníkovi za měsíční poplatek neomezený přístup do videotéky obsahující seriály patřící do knihovny AXN Now a dále tituly z domácí i zahraniční produkce.

Nejnovějšími přírůstky mezi audiovizuální mediální služby na vyžádání, které spadají pod regulaci Rady pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV), se stala videopůjčovna My Prime největšího kabelového operátora u nás, společnosti UPC Česká republika, a videoserver Playtvak.cz, jehož provozovatelem je mediální dům Mafra, pod nějž spadají mimo jiné i televize Óčko, Óčko Gold a Óčko Expres. Oba „portály“ byly do databáze operátora zapsány k 30. červnu. Celkem tak k dnešnímu dni eviduje vysílací rada 145 zapsaných poskytovatelů těchto služeb.

BRAND24

NEPŘEHLÉDNĚTE: Odstartoval Playtvak.cz, konkurence internetové televize Stream.cz od Mafry

Služba My Prime nabízí zákazníkovi za měsíční poplatek neomezený přístup do videotéky obsahující seriály patřící do knihovny AXN Now a dále tituly z domácí i zahraniční produkce. Noví zákazníci si mohou službu Horizon s videotékou My Prime objednávat již od 1. května, stávající zákazníci digitální televize UPC jsou na službu Horizon převáděni postupně v průběhu několika měsíců. Portál Playtvák.cz je nejnovějším on-line přírůstkem do rodiny webů společnosti Mafra, který byl spuštěn ve druhé polovině uplynulého měsíce. Včera firma oznámila milion přehraných videí v této službě.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).