Hlavní navigace

Ve Štýrsku musí stačit divákům pouze několikadenní souběh analogu a DVB-T

3. 6. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 322915
3. 6. 2009

Jak jsme již naše čtenáře na DigiZone.cz informovali, 16. června dojde ve velké části Štýrska v Rakousku k přechodu na pozemní digitální vysílání. Rakouský vysílatel ORS nyní upozorňuje prostřednictvím internetu ty diváky, kterých se to týká. Bulletin dceřiné společnosti ORF obdržel také náš server. Všechny důležité informace je samozřejmě možné najít také na webu www.dvb-t.at.

Přístup k digitální televizi bude od 16. června aktuální pro tyto oblasti: Judenburg a okolí, Knittelfeld a okolí, Zeltweg a okolí, Liezen a okolí, Rottenmann a okolí, Trieben a okolí, St. Michael v oblasti Horního Štýrska a okolí, Anger a okolí, Birkfeld a okolí, Eibiswald a okolí, Frohnleiten, Leutschach, Ligist a okolí, Rettenegg, St. Kathrein am Hauenstein, Ratten, Krems bei Voitsberg, Übelbach, Vorau, St. Jakob im Walde, Waldbach, Wenigzell, Teile von Graz, Graz und Umgebung, Graz-Gösting, Graz-St. Veit, Hirschegg, Mixnitz, Peggau, Deutschfeistritz, Pernegg an der Mur a Södingberg.

Paralelní provoz analogu a digitálu běží od 26. května do 16. června v těchto oblastech: Judenburg a okolí, Knittelfeld a okolí, Zeltweg a okolí, Liezen a okolí, Rottenmann a okolí, Trieben a okolí, oblast St. Michael v Horním Štýrsku a okolí. Přímý přechod, tzv. střihem se týká např. Anger a okolí, Birkfeld a okolí, Eibiswald a okolí, Frohnleiten, Leutschach, Ligist und Umgebung, Rettenegg, St. Kathrein am Hauenstein a Ratten, Krems u Voitsbergu a Übelbach. Pokud se chcete seznámit se všemi kroky, které čekají štýrské domácnosti, prostudujte si tento dokument.

BRAND24



Mapka Rakouska, zdroj: Wikipedia

K TÉMATU: Červnové novinky v rakouském DVB-T

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).