Hlavní navigace

Ve středu se začnou v Česku prodávat první 3D televizory

13. 4. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
13. 4. 2010

Češi si budou moci koupit první 3D televizory od této středy 14. dubna, kdy se objeví v nabídce obchodních sítí Electro World a Euronics. Od čtvrtka pak také v obchodech Datart. Zpočátku půjde o televizory značky Samsung, od začátku května se k nim přidá i konkurenční Panasonic. V Praze bude možné od zítřka kupovat 3D televizory například v obchodech Electo World v Čestlicích, Zličíně a na Černém Mostě, či v prodejně Euronics v obchodním domě Palladium.

RECENZE: Samsung UE40C8000: recenze na první 3D televizor v České republice

Rovněž zítra se objeví 3D televizory ve značkových prodejnách Samsung v brněnském obchodním centru Olympia a v libereckém centru Forum. Ceny 3D televizorů, které Samsung nabídne ve formě LED TV, zatímco Panasonic výhradně jako plazmové televize, budou začínat na 50 tisíci korunách. Letos v létě by se na český trh měly dostat i 3D televizory od společností Sony, Sharp, Philips a LG.

REGISTRUJTE SE: VIII. kulatý stůl DigiZone.cz o televizorech nové generace

BRAND24

Problémem však zůstává nedostatek obsahu, který by bylo možné na těchto 3D televizorech sledovat. Právě tomuto úskalí se bude věnovat VIII. kulatý stůl DigiZone.cz – Televizory nové generace: od HDTV přes internet k 3D, který se uskuteční příští čtvrtek 22. dubna v pražském hotelu Jalta. Diskutovat přijdou zástupci společností Samsung, Panasonic, LG a Sony. Chybět nebudou ani zástupci českých televizních stanic a televizní producenti.

Podívejte se na program konference a registrujte se jako účastníci

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).