Hlavní navigace

Vánoční dárek od T-Mobile TV? Prémiový tarif pro všechny

1. 11. 2016
Doba čtení: do minuty

Sdílet

 Autor: T-Mobile
Všichni předplatitelé internetové televize od T-Mobilu budou moci ode dneška do konce ledna sledovat sto padesát programů z tarifu Premium.

Stávající i noví uživatelé T-Mobile TV se v období od začátku listopadu do konce ledna příštího roku dočkají rozšíření nabídky televizních kanálů v tarifech Základ a Standard na tarif Premium. Ten nabízí 150 programů a standardně vyjde na 899 korun měsíčně. V rámci vánoční akce ho ale budou moci diváci využívat po dobu tří měsíců zdarma, bez navýšení základní ceny.

V rámci vánoční kampaně připravil T-Mobile pro své stávající i nové zákazníky vybrané dvojice telefonů za cenu jednoho přístroje, přenosnou nabíječku jako dárek s možností výměny vybité za nabitou na všech prodejnách T-Mobile a jeho sesterské společnosti Slovak Telekom na Slovensku.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).