Hlavní navigace

V pondělí představí Prima novinářům svou novou tvář

9. 1. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
9. 1. 2008

Komerční dvojka na trhu, televize Prima, dnes rozeslala novinářům pozvánku na akci, kterou pořádá v pondělí 14. ledna. Zde jim představí svůj nový grafický kabát. Prima si na zpracování nového loga a vizuálního stylu najala francouzskou agenturu Dream On, která se podílela na grafické podobě německé veřejnoprávní televize MDR, německo-francouzského kulturního kanálu Arte či francouzské televize Gulli. Kromě grafiky a loga chce Prima změnit také podobu 1. zpráv. Ty by měly přejít z virtuálního do reálného studia.

Nová grafika měla být původně divákům představena již loni, ale vedení televize jí nakonec nasadí až letos. Rozhodli jsme se přesunout změny z podzimu na leden, kdy nasadíme několik nových formátů a kdy bude nová grafika více odpovídat změnám v programovém schématu, řekl loni v říjnu týdeníku Marketing&Media mluvčí televize Ladislav Pavlík.

Server DigiZone.cz vám z této akce přinese samozřejmě podrobnosti.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).