Hlavní navigace

V lednu se uskuteční další konference Milníky digitální televize

11. 12. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
11. 12. 2009

Na 19. ledna si rezervovala své místo první z konferencí na téma digitalizace v roce 2010. Časopis Sdělovací technika na ni zve na svém webu www.stech.cz. Tentokrát se budou konat Milníky digitální televize od půl desáté dopoledne v kinosále České televize na Kavčích horách v Praze. Program prozatím nebyl na webových stránkách zveřejněn, ale již v tuto chvíli se je možné přihlásit, a to zde.

Konference slibuje nejaktuálnější informace o nelehkém procesu digitalizace jako výrazném fenoménu měnícím svět televize a elektronických médií vůbec. Výhodou oproti ostatním událostem tohoto typu je skutečnost, že účast na Milnících digitální televize je bezplatná. Je nutné právě pouze vyplnění přihlášky, na níž jsme již uvedli odkaz výše. Co se týká přednášejících, minule se zúčastnili kromě šéfredaktora Sdělovací techniky Petra Beneše také Petr Pobořil z dnes již neexistujícího Mattesu nebo šéf skupiny operátorů RIO Media Petr Opletal.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).