Hlavní navigace

UPC začala nabízet kabelovku do počítače, tabletu a smartphonu. Zatím v Holandsku

7. 9. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Do tří až šesti měsíců bude nová služba Horizon TV dostupná i ve Švýcarsku, Německu a Irsku. O termínu zavedení v České republice se firma nezmiňuje.

Nejen přes pevný kabel na televizoru, ale také v počítači, tabletu nebo chytrém televizoru mohou zákazníci kabelové společnosti UPC v Holandsku sledovat předplacenou programovou nabídku. Nová služba Horizon TV jim zpřístupňuje placený obsah na všech možných zařízeních, včetně stále populárnějších bezdrátových technologiích. Do tří až šesti měsíců ji chce UPC nabídnout svým zákazníkům i ve Švýcarsku, Německu a Irsku, informovala její mateřská společnost Liberty Global.

K TÉMATU: Rakouská UPC spouští video on demand, česká ji zatím nepotvrdila

“Uživatelská brána Horizon TV funguje jako kompletní triple-play, která umožňuje sledovat nejen video, ale využívat i vysokorychlostní připojení k internetu a hlasové služby, včetně bezdrátové služby pro domácnosti,” uvedla firma v oficiální tiskové zprávě. “Je to přesně to, co od nás naši zákazníci očekávají. Konečně si mohou vychutnat ty nejlepší kabelové televizní program na všech svých zařízeních kdykoli a kdekoli budou chtít,” konstatuje prezident a generální ředitel Liberty Global Mike Fries.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: První hybridní televizi HbbTV v Česku nabízí kabelovka UPC

Novinka také umožňuje změnit chytrý telefon nebo tablet na dálkové ovládání k televizoru, nebo na nich jednoduše sledovat jakýkoli program z předplacené televizní nabídky. Aplikace Horizon TV se už objevila i v App Store vedle velmi oblíbené videoaplikace YouTube. Zákazníci UPC v Holandsku mohou ode dneška využívat jak přístup přes aplikaci pro iPhone nebo iPad, tak přes internetovou stránku operátora, kde se dostanou přes svůj osobní účet k 80 lienárním televizním kanálům, 3 500 televizním pořadům a téměř 2 000 filmům v rámci nabídky video on demand.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).