Hlavní navigace

UPC už poskytuje ke své digitální kabelovce HD box s pevným diskem

15. 4. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
15. 4. 2010

UVNITŘ FOTO Dlouholetá výtka, že největší tuzemská kabelová společnost UPC neposkytuje ke své digitální kabelové televizi set-top-box schopný přijímat programy ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV) a zároveň je nahrávat na integrovaný pevný disk, už neplatí. UPC začala svým zákazníkům nabízet pronájem nového set-top-boxu Kaon KCF-B3001 HD PVR s pevným diskem o kapacitě 320 GB.

Box automaticky ukládá až jednu hodinu posledního zvoleného programu, takže umožní zpětně sledovat vybrané scény, a umožňuje rovněž nahrávat dva programy najednou. Obsahuje USB 2.0 vstup pro prohlížení fotografií a přehrávání hudby ve formátu MP3 prostřednictvím televizní obrazovky. UPC tento přijímač pronajímá na první čtyři měsíce za akční cenu 101 korun měsíčně, poté si za něj bude účtovat 151 korun měsíčně.

Kabelový set-top-box Kaon KCF-B3001 HD PVR, který umožníá nahrávat HD programy v digitální kabelové televizi UPC

Tipy C

Pro porovnání: na internetových stránkách společnosti Lica, která upravuje kabelové set-top-boxy pro UPC a další kabelové operátory v České republice, se KCF-B3001 HD PVR prodává za koncovou cenu 9 998 korun včetně DPH. Krátce po uvedení této novinky musela UPC vyvěsit na svůj web upozornění, že HD DVR set-top-boxy momentálně nemá na skladu.

Kvůli velkému zájmu nemáme bohužel v současné době k dispozici žádné HD boxy. Nové HD boxy budeme mít skladem v brzké době. V případě zájmu o HD box nám prosím zanechejte kontakt a my se Vám ozveme, píše UPC na svém webu.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).