Hlavní navigace

UPC Direct má problém se slovinskými titulky u MGM

22. 7. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
22. 7. 2009

Dnešní vydání deníku Právo upozorňuje na problém, kterého si všimli zákazníci satelitní platformy UPC Direct. V poslední době je podle listu ruší ve vysílání srbské či chorvatské titulky a není možné je vypnout. UPC problém přiznalo. Na MGM se párkrát stalo, že běžel film, kde byly standardně na výběr zvukové stopy, ale distributor tam zapomněl ještě nějaké titulky, uvedla za operátora Lucie Švarcová.

Podle serveru mportal.com.hr by však mělo jít o titulky slovinské. Na jejich vysílání upozornil již v první polovině června. MGM Channel Central Europe má v nabídce také satelitní platforma Skylink, kde je program součástí balíčku MULTI. U nás se tento problém neobjevil. Slyším o tom poprvé, uvedl pro DigiZone.cz Jaromír Glisník. Podle něj by mohl být problém v nastavení dekodéru, zdroj signálu mají obě platformy stejný. Jak totiž informuje chorvatský web, jde o DVB titulky.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).