Hlavní navigace

"Umí dobře česky" pro přijímače Panasonic i set-top-box DI-WAY

26. 3. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 322915
26. 3. 2008

Společnost Panasonic získala pro svoje televizory a DVD rekordéry s DVB-T tunerem možnost užívat ochranné známky „Umí dobře česky“. Panasonic se tak připojit po bok svého konkurenta, firmy Sony, který logo uvádí na svých televizorech po celé Evropě. Stejnou pečeť jazykové kvality najdou zákazníci nyní také na set-top-boxech DI-WAY T-2200. Společnost Sapro jako jejich distributor se rozhodla tisknout symbol přímo na krabici výrobku.

PODÍVEJTE SE: Obal set-top-boxu DI-WAY T-2200 [JPG, 519 Kb]

BRAND24

Logem „Umí dobře česky“ se může dnes pyšnit už 50 set-top-boxů. Právo na jeho užívání mají například digitální přijímače značek TechniSat, Strong, Mascom, Golden Interstar nebo Comag. Úplný výčet naleznete na speciální stránce serveru DigiZone.cz, kde jsou k dispozici také podmínky pro získání ochranné známky. Pro zahraniční zájemce jsou tu připraveny i v angličtině.

Server DigiZone.cz představil logo „Umí dobře česky“ v květnu roku 2006 na své první konferenci Kulatý stůl o digitalizaci. Letos 10. dubna proběhne Kulatý stůl DigiZone.cz už počtvrté, tentokrát s podtitulem „Restart české digitalizace“.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor pracoval do ledna 2011 ve zpravodajství TV Z1. V redakci DigiZone.cz působil od startu v říjnu 2005 do dubna 2008 jako redaktor, pak i zástupce šéfredaktora.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).