Hlavní navigace

Tým Febio TV se schází jednou týdně a vyhodnocuje situaci

15. 3. 2007
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 322915
15. 3. 2007

Přípravný tým plnoformátové digitální televize Febio se schází každý týden, aby vyhodnocoval situaci s postupem zavádění digitálního vysílání a soudního sporu o platnost vysílací licence. V on line rozhovoru na zpravodajském portálu iHNed.cz to řekl majitel Febia Fero Fenič. Průběžně pracuje malý tým, který udržuje obchodní kontakty a jednou týdně vyhodnocuje situaci, odpověděl Fenič na otázku, zda už televize nabírá zaměstnance.

BRAND24

Jediným stálým pracovníkem televize je generální ředitel Richard Rybníček. V této chvíli jsou všichni bývalí držitelé digitálních licencí v útlumu, většinou rozpustili své týmy a čekají na řešení, které musí udělat zákonodárci, vysvětlil Fenič. Kdy by takové řešení mohlo přijít, ale podle něj nikdo neví. Ale určitě to nebude dříve než v roce 2008, míní.

Televize Febio proto nemůže ani určit, v jakém termínu by mohla zahájit vysílání. Optimisté mluví o jaru 2008, pesimisté o konci roku 2008. Reálně se však stále nic neděje a čeká se na řešení, s nímž by měl přijít stát, konstatuje Fenič.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).