Hlavní navigace

Týden.cz: Mluvčí ministra Kocába bude moderátorka Abbasová

26. 1. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
26. 1. 2009

Moderátorka hudební televize Óčko a také veřejnoprávní ČT Lejla Abbasová by se měla podle zpravodajského serveru Týden.cz stát tiskovou mluvčí nového ministra pro národnostní menšiny a lidská práva Michaela Kocába. On-line deník se odvolává na údajný důvěryhodný zdroj, který však zůstal v anonymitě. Samotná Abbasová Týdnu zatím nástup nepotvrdila, ani nevyvrátila. Nějaká jednání skutečně proběhla, nechte se ale ještě překvapit, konstatovala.

Letos devětadvacetiletá Abbasová by se měla stát podle ministra Michaela Kocába mluvčí na pětadevadesát procent. Ještě to není definitivní, své spolupracovníky jsem chtěl představit až ve čtvrtek na tiskové konferenci, řekl agentuře ČTK. Vrátíme-li se ještě k serveru Týden.cz, ten uvádí, že Kocáb se chce na ministerstvu obklopit lidmi z různých národnostních menšin. Tuto podmínku Lejla Abbasová splňuje. Matka je sice Češka, ale otec pochází ze Súdanu.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).