Hlavní navigace

TV4You chce mít do poloviny příštího roku 500 tisíc uživatelů

30. 10. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Jenom letos by mobilní televizní platforma chtěla oslovit 100 tisíc diváků. Současný provoz označuje za testovací, ostrý start včetně zpětného přehrávání TimeShift plánuje na leden.

Půl milionu registrovaných uživatelů chce získat do června příštího roku mobilní služba TV4You, která od 15. října zprostředkovává zdarma příjem vybraných třinácti volně šířených televizních programů na chytré mobilní telefony, tablety a notebooky. Serveru DigiZone.cz to řekl Jiří Balvín, jeden z trojice majitelů zapsaného spolku TV4You, jež za touto službou stojí. Jen do konce letošního roku by chtěla TV4You získat 100 tisíc uživatelů a přiblížit se tak číslům obdobně laděné, ale zpoplatněné služby O2TV Go! Balvín zároveň nevyloučil, že se zapsaný spolek TV4You transformuje na komerční společnost a vstoupí do ní strategický partner.

Tipy C

ROZHOVOR K TÉMATU: Jiří Balvín: TV4You není operátor ani převzaté vysílání, ale technologická platforma

„Můžeme předpokládat, že spousta lidí si TV4You nainstaluje, nebo ji bude mít výhledově předinstalovánu. My jsme se kdysi v Óčku dohodli se Samsungem na předinstalaci aplikace do nových chytrých televizorů. Bylo to napsané přímo na krabici a každý, kdo si takovou televizi koupil, tam už měl staženou aplikaci Óčka. Proč by to nemohlo fungovat i u TV4You?“ řekl Jiří Balvín v rozhovoru pro DigiZone.cz. Provozovatelé televizních stanic, které TV4You streamuje do mobilních zařízení, ale proti takovému postupu protestují a namítají, že k němu nedali souhlas. Záležitostí se už zabývá i Asociace televizních organizací (ATO).

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).