Hlavní navigace

TV Puls známá z polského DVB-T se chce přeformátovat

30. 7. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
30. 7. 2009

Polský kanál TV Puls, který dobře znají čeští diváci v příhraničí z terestrického digitálního multiplexu DVB-T (Lubuskie) nebo jako volně šířený program ze satelitu Hotbird, má zájem o přeformátování. Tímto krokem se chce televize pokusit získat nového investora. V současnosti je dle licence kanál považovaný za plnoformátový s tématy rodině-křesťanskými, tohoto přídavku se však chce zbavit.

U tamního regulačního orgánu KRRiT, polská obdoba naší RRTV, leží žádost o jeho přeformátování. TV Puls už licenci jednou změnila, a to když o ní projevil zájem nový investor, společnost News Corp. Tehdy se proměnila na rodině-křesťanskou ze striktně religiózní stanice. Loni v listopadu se však společnost stáhla a je tedy zapotřebí hledat investora nového. TV Puls je již na dobré cestě. S několika potencionálními investory jedná a proces by měl být dokončen do podzimu letošního roku.

Zdroj: Satkurier.pl

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).