Hlavní navigace

TV Noe vysílá pozemně už i na Slovensku. Vysílač stavěli Češi

15. 12. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
15. 12. 2011

UVNITŘ FOTO Křesťanská televize Noe překročila hranice České republiky a zamířila k našim východním sousedům. Jak informoval server DigiZone.cz náš čtenář s přezdívkou Miro Maco, stanice už je dostupná také v regionálním multiplexu Západoslovenské televize v Jaslovských Bohunicích. Kromě této stanice a TV Noe tu vysílá také zpravodajský kanál TA 3, tamní komerční obdoba kanálu ČT 24.

ČTĚTE TAKÉ: Klimkovická LTV PLUS s novým webem, znělkami a lepším pokrytím DVB-T

BRAND24

Vzhledem k tomu, že Slováci mají vlastní křesťanskou stanici – televizi Lux – může působit zařazení tohoto programu do nabídky překvapivě, ale v reálu tomu tak není. Vysílač totiž postavila klímkovická společnost Local TV Plus, která je provozovatelem regionálního multiplexu na Ostravsku. Ten by se měl rozšířit brzo i do dalších lokalit v regionu. Na Slovensku máme objednáno celkem osm vysílačů, tento je pátý. V tomto regionu se nám daří. Na poli regionálních televizí je tu jiná situace než v České republice, uvedl pro DigiZone.cz jednatel společnosti Local TV Plus Oldřich Burger.

Obsah multiplexu v Jaslovských Bohunicích. (Foto: Miro Maco)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).