Hlavní navigace

TV Noe se bude i dnes věnovat blahořečení Jana Pavla II.

2. 5. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
2. 5. 2011

Digitální křesťanský kanál TV Noe, který vysílá prostřednictvím některých kabelových a IPTV sítí, nekódovaně přes satelit a také na internetu, pokračuje po víkendu v dalším přímém přenosu, který je součástí blahořečení zesnulého papeže Jana Pavla II., jenž by se mohl do několika let stát svatým. TV Noe nabídne od 10:30 přímý přenos děkovné mše svaté z Říma.

ČTĚTE TAKÉ: Lokální multiplex z ostravských Klimkovic dozná zásadních změn

Od 12:30 se pak diváci mohou těšit na dokument Jan Pavel Veliký. Půjde o retrospektivní filmovou vzpomínka na Jana Pavla II., která navazuje na příběh jeho života. Zavzpomínáme na roky jeho mládí v rodném Polsku, na přípravu ke kněžství v atmosféře světové války, i na jeho dlouhý a legendární pontifikát, uvádí na svém webu televize Noe. Ve 20 hodin si pak stanice pozvala do studia hosta v podobě profesora Jana Sokola, mimo jiné filosofa, politika a také jednoho z kandidátů na prezidenta republiky v roce 2003.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).