Hlavní navigace

TV Kinosvět ohlašuje jaro ve znamení konspirace, zločinu, tajemství a záhad

28. 1. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: TV Kinosvět
Chybět ale nebudou ani pořady typu „Bezstarostná jízda“ popové hvězdičky městy, série Národní parky USA a třpytivý svět čestných gard, včetně těch královských.

V této sezóně jsme položili důraz na pořady, které v ostatních televizích chybí a které nabízejí nový výklad toho, co se událo a děje, říká programový ředitel Jan Jurka. 

Vlastní výroba bude – kromě jiného – zastoupena především dokumentem „Hitlerova sbírka v Čechách“. Ten nabídne pátrání Jiřího Kuchaře po osudech části Hitlerovy umělecké sbírky údajně ukryté u nás a na první díl se můžete těšit už 17. února.

Konspirační večery na Kinosvět se opřou o jednatřicetidílný seriál „Konspirační teorie: Kde je pravda?“ V něm se zkušený novinářský veterán Richard Syrett zabývá nejen teoriemi spiknutí, ale i nadpřirozenými jevy a mimo jiné nabídne rozhovory s předními světovými experty, nezávislými mysliteli i s těmi největšími skeptiky.

Premiéra 1. dílu je 9. února a seriál bude doplněn o volnou řadu alternativních pohledů na světové události pod názvem „Corbetova zpráva“.

U zločinu nepůjde pouze o vraždy, ale také o podvodníky, kteří mají na svědomí tisíce zničených životů. Tihle zločinci jsou většinou nadprůměrně inteligentní, skvěle oblečení a působí nadmíru důvěryhodně. Své špatnosti páchají po celém světě a diváky TV Kinosvět s nimi seznámí dvanáctidílná série „Podvodníci“.

Premiéra 1. dílu je 14. února a vedle ní nebude chybět ani třetí řada jednoho z nejoblíbenějších pořadů „FBI: velké případy“.

BRAND24

Večery plné záhad, tajemství a paranormálních jevů obstará třináctidílná kanadská dokumentární série „Noční můry – co nahání husí kůži“ vysílaná od 20. února.

Z dalších premiér zmiňme dokumentární série Národní parky USA komentované přímo jejich správci a profesionálními průvodci (od 15. února), pořad Bezstarostná jízda, v němž švédská popová zpěvačka Mapei projede v kamiónu řadu evropských měst, aby v jejich ulicích natočila hudební klip (26. února), a „Gardy a stráže“. V tomto případě jde o střihovou komentovanou sérii nabízející pohled na svět královských a dalších gard tak, jak ho zachycují turisté. Premiéra 1. dílu je 5. března, více v galerii výše.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).