Hlavní navigace

TV Barrandov zařadí na satelitní karty také Gital

10. 11. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
10. 11. 2008

Přesto, že nová digitální plnoformátová televize TV Barrandov zahájí vysílání až 11. ledna příštího roku, už teď je jisté, že se objeví na satelitu jak na kartách společnosti TradeTec (Skylink), tak i diGITALlink (Gital). Druhá jmenovaná firma oznámila zařazení nového programu na karty koncem minulého týdne. Distribuci signálu TV Barrandov na oběžnou dráhu zajistí slovenská firma Towercom. TV Barrandov bude zařazena do základních nabídek obou operátorů, a to automaticky. Přesné parametry vysílání zveřejní Skylink s dostatečným předstihem.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: TV Barrandov využije pro satelitní vysílání platformu Skylink

Nová česká plnoformátová televizní stanice TV Barrandov využila nabídky společnosti Towercom, a.s., na satelitní distribuci svého signálu v rámci platformy Skylink. TV Barrandov se stane od 11. ledna 2009, kdy zahájí vysílání, součástí neplacené nabídky televizních programů Skylink. Program bude kódován systémem podmíněného přístupu CryptoWorks, sdělil nedávno výkonný ředitel společnosti TradeTec Jaromír Glisník.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).