Hlavní navigace

TV Barrandov představí podzimní schéma 14. srpna. Na první tiskovce za Soukupa

9. 8. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ POZVÁNKA – Do letošního podzimu vstoupí Barrandov s novým staničním sloganem „Vaše televizní hvězda“, opět zreprízuje Ženu za pultem a Třicet případů majora Zemana

Vlastní tiskovou konferenci k podzimnímu programovému schématu chystá i nejmenší z českých plnoformátových televizních stanic, TV Barrandov. Svolala ji na příští středu 14. srpna od 10. hodiny dopoledne do svého studia v prostorách barrandovských ateliérů v Praze. Půjde o vůbec první tiskovou konferenci po loňské změně majitele této televize, kdy ji od Tomáše Chrenka získal majitel agentury Médea a vydavatelství Empresa Media Jaromír Soukup.

K TÉMATU: TV Barrandov dá Ženu za pultem, od 26. srpna v pondělním čase majora Zemana

BRAND24

Je to také první tisková konference Barrandova od odvolání jeho první generální ředitelky Janky Vozárové. Od té doby se v čele této televize vystřídali čtyři další ředitelé a ředitelky: Martina Líšková, Robert Kvapil, Roman Bradáč a nejnověji Marcela Hrdá, která však zastává nově zřízený post výkonné ředitelky. Nejvyšším šéfem Barrandova je od června samotný majitel stanice Jaromír Soukup. Televize už některé z podzimních novinek odhalila: koncem srpna začne vysílat komunistický seriál Žena za pultem a novou soutěž Ostříháno! pro kadeřníky.

DigiZone.cz přinese z tiskové konference Barrandova živé online zpravodajství

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).