Hlavní navigace

TV Barrandov chystá na Silvestra zábavnou show s Brožovou a Cibulkou

26. 11. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

„Velká barrandovská show. Scénky, písničky, salvy smíchu, co víc si na Silvestra přát? Kateřina Brožová, Aleš Cibulka a hlediště plné slavných tváří!,“ láká televize v programových plánech.

Několikahodinovou zábavnou show chystá na letošního Silvestra podobně jako Česká televizeTV Barrandov. Vyplývá to z předběžných programových plánů, které dnes stanice zveřejnila. „Barrandovský silvestr“, jak je blok ve vysílání označen, začne krátce po 21. hodině a skončí pět minut po půlnoci. Podle programových plánů by měl trvat přesně 176 minut. Na něj pak naváže pět minut po půlnoci, tedy už na Nový rok, speciál Vtip za stovku a krátce před jednou hodinou noční se Barrandovský silvestr ještě jednou zopakuje.

BRAND24

NEPŘEHLÉDNĚTE: Vladimír Železný: všechno špatně, od teď ale bude TV Barrandov jen vzkvétat

Velká barrandovská show. Scénky, písničky, salvy smíchu, co víc si na Silvestra přát? Kateřina Brožová, Aleš Cibulka a hlediště plné slavných tváří!, slibuje ve svých programových plánech na závěr letošního roku televize. Sázka na Brožovou s Cibulkou není žádným překvapením. Herečka se objevuje pravidelně v seriálu Ona a on a pořadu Exkluziv, někdejší tvář České televize tu má talk show Sejdeme se na Cibulce. Veřejnoprávní Česká televize letos ohlásila návrat k tradičním silvestrům, jak je znají diváci z minulosti. Chystá ho ve spolupráci se svou slovenskou kolegyní.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).