Hlavní navigace

TV Barrandov chystá erotický magazín Intim Night a soutěž Liborovy ostré nůžky

9. 10. 2012
Doba čtení: 3 minuty

Sdílet

AKTUALIZOVÁNO Oba pořady pro televizi vyrábí společnost Real TV Petra Lesáka a Michaela Richtera, která stojí za mnoha magazíny na Primě family a České televizi

Vlastní erotický magazín nasadí od listopadu do vysílání televize Barrandov. Bude se jmenovat Intim Nigth, stanice ho bude vysílat jednou týdně a zatím si od externího producenta, společnosti Real TV, objednala šest dílů, které bude vysílat do konce letošního roku. Vyplývá to z informací, které na svém webu zveřejnila společnost Media Master, prodejce reklamních časů na TV Barrandov. Stejný producent, za nímž stojí moderátor Petr Lesák a podnikatel Michael Richter, chystá pro Barrandov také lifestylový pořad Liborovy ostré nůžky z prostředí kadeřnictví.

K TÉMATU: První změny programu TV Barrandov pod novým vedením: končí Sindibád a MacGyver

Intim Night charakterizuje Media Master jako “nový týdeník o intimní, tedy velmi důležité části života“ a slibuje „témata, při kterých se možná trochu červenáme“. Pořad by měl být založen na otevřených a upřímných intimních zpovědích českých celebrit. „Jde o týdenní magazín, který vkusně a výhradně formou reportáží komunikuje s divákem všechna témata týkající se
lidské intimity. Vše na úrovni, zábavně a informativně nikoliv s primárním úmyslem vzrušit, ale odpovědět na otázky, o kterých se bavíme a třeba se u nich trochu červenáme. A přitom jde o témata související s životem, zdravím a sexuálním životem, který je přirozenou součástí života člověka,“
stojí v materiálu určeném pro inzerenty.

ČTĚTE TAKÉ: Marek Stoniš novým šéfem programu TV Barrandov. Nahradil Janise Sidovského

Dramaturgem pořadu je Petr Lesák, moderovat by jej měla žena, jejíž jméno zatím producent nezveřejnil. Magazín bude mít stopáž 40 minut a půjde ve všední den po 22. hodině. Přesný vysílací den a čas televize zatím nezveřejnila. Druhá programová novinka, lifestylový magazín Liborovy ostré nůžky s prvky reality show, se na obrazovce objeví ještě v průběhu letošního podzimu a provázet jím bude Libor Šula, který moderoval pořad Nahá jsi krásná na Primě (produkovala ho rovněž společnost Real TV).

NAPSALI JSME: TV Barrandov mění majitele, od Tomáše Chrenka ji kupuje Jaromír Soukup

Liborovy ostré nůžky budou několikátou verzí známého televizního formátu, v němž si diváci nebo divačky nechají za pomoci specialistů změnit vizáž. V tomto konkrétním magazínu půjde o účes. „V našem pořadu uvidíte rovnou proměny dvě. A která z nich je nejlepší? To určí kadeřník z nejpovolanějších, sám mistr Libor Šula. Ten je hlavní hvězdou pořadu, porotcem a soudcem. Do pořadu se hlásí diváci, zájemci o proměnu realizovanou profesionálním týmem, složeným z kadeřníka, stylisty a vizážisty. A zároveň se do pořadu hlásí kadeřníci se svými týmy z celé ČR. Ty pak bojují o přízeň Libora Šuly a diváky při realizaci svých proměn,“ popisuje v nabídce inzerce u tohoto pořadu agentura Media Master.

K VĚCI: „Stará parta“ z ČT na Barrandově: Kvapil generálním a Žádník výkonným ředitelem

Tipy C

Rovněž Liborovy ostré nůžky mají zatím šest dílů a Barrandov je tedy patrně odvysílá ještě do konce letošního roku. V programovém schématu se mají objevit v hlavním vysílacím čase, přesný den a hodinu však zatím televize nezveřejnila. Po nedávných úpravách sobotního prime time a všedních podvečerů, v nichž vymizely seriály Sindibád a MacGyver, jde o první viditelnější změny, které nastaly po nástupu nového vedení Barrandova, včetně programového ředitele Marka Stoniše.

DOPLNĚNO 18:32: Podle zástupců společnosti Real TV se inzertní nabídky, zveřejněné k těmto dvěma pořadům na webu agentury Media Master, vztahují k pilotním dílům pořadů, které vznikly už dříve a momentálně není rozhodnuto o jejich nasazení do vysílání.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).