Hlavní navigace

TV Barrandov chce vyrábět pro ostatní i poté, co bude sama vysílat

13. 2. 2007
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 322915
13. 2. 2007

Plnoformátová digitální televize Barrandov je připravena produkovat pořady pro ostatní televizní stanice i poté, co sama zahájí vysílání. Týdeníku Televize to řekl její generální ředitel Petr Chajda. TV Barrandov nyní připravuje pro Primu soutěž Ber nebo neber s moderátorem Pavlem Zunou a podle dřívějších prohlášení chystá pro stejnou stanici ještě další dva pořady.

Celý tým, který jsem měl k dispozici pro digitální stanici, stále funguje a vyrábí teď pořady pro jinou televizi. Od upoutávek přes výrobu až po promo. Tím se udržujeme v rytmu a pohotovosti. Vlastně už v tuto chvíli děláme jakoby televizi, řekl Chajda. Celkem pro TV Barrandov pracuje asi dvacet zaměstnanců. Chajda potvrdil, že firma připravuje pro Primu další pořad, nechtěl ale prozradit, jaký.

BRAND24

To zatím nemůžu říct. Dokud daná stanice sama nevyjede s příslušným pořadem, nejsem oprávněn o něm dopředu mluvit. Nicméně je pikantní, že majitel formátu pro další pořad, který budeme dělat, se mnou bydlel v Dublinu v téže čtvrti a chodili jsme do stejných hospod, uvedl Chajda. TV Barrandov podle něj nepouští ze zřetele svůj hlavní cíl, start vlastní plnoformátové televize.

Chajda předpokládá, že TV Barrandov bude schopná vyrábět pořady pro ostatní televize i poté, co sama zahájí vysílání: Mám vymyšlený systém, s nímž půjde zvládat obojí. Samotná produkce se nám dobře rozjela. Dokonce lépe, než jsem čekal. Zvládneme obojí a věřím, že budeme pionýři digitalizace.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).