Hlavní navigace

Trade&Technology nevylučuje rozšíření nabídky CS Linku

22. 10. 2007
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
22. 10. 2007

V minulých dnech se na přístupových kartách Trade&Technology k satelitní službě CS Link objevil zápis pro nový kanál. Podle výkonného ředitele společnosti Jaromíra Glisníka jde pouze o testování funkcionality systému, ale je pravda, že souvisí se zařazením dalších programů na TT Karty. Glisník v rozhovoru pro server satCentrum.com naznačil, že je přesvědčen o tom, že do Vánoc se diváci dočkají dokumentárního programu. O tom, zda půjde o kanál Viasat Explorer, jako tomu je na konkurenčních kartách od společnosti Gital, ale neprozradil.

Tipy C

Jaromír Glisník nevyloučil, že se můžou objevit i další kanály, o kterých zatím nebyla řeč. O platformu CS Linku je velký zájem a jednání o zařazení dalších programů stále probíhají. Vím, že firma Media Vision (vlastník uplinku, pozn. red.) intenzivně pracuje na rozšíření nabídky. Máme velký zájem o nové programy a rádi se připojíme ke každé rozumné iniciativě v této oblasti, řekl Glisník. Dokonce nevyloučil ani možnost příjmu programů na TT Karty z jiných družic. Zákazníků s příjmem signálu z více satelitů v poslední době přibývá. Pracujeme na tom a hledáme nejvhodnější ekonomický model, dodal.

Trade&Technology také před časem nabídla České televizi možnost uzavřít smlouvu pouze pro příjem programů ČT, která by byla za cenu pod 500 Kč. Její aktivaci bylo možné za příplatek rozšířit i na další programy. Velmi pečlivě jsme zvažovali, zda si můžeme takovéto dotování karty dovolit. Nakonec jsme usoudili, že poptávka po zmíněné kartě bude velmi malá, a že tím pádem nemůžeme utrpět velkou ztrátu, prohlásil pro satCentrum.com Glisník. Trade&Technology odhaduje, že nejméně 80 procent těchto karet by bylo do jednoho roku aktivováno za příplatek na plnou nabídku.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).