Hlavní navigace

TN.cz končí s nahými zprávami

10. 9. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
10. 9. 2009

Ambiciózní a ojedinělý projekt televize Nova se svlékajícími se moderátorkami zpráv dostal červenou. „Nahá sekce“ takzvaných Red News na portálu TN.cz, ve které moderátorky odkládaly oděv, by měla být ukončena během několika dní. Uvádí to deník E15. Důvodem je podle mluvčí Novy Michaely Fričové repositioning webu TN.cz, který Nova nedávno provedla. Nyní se zaměřujeme více na zpravodajskou část serveru, bulvární sekce je spíše doplňková, uvedla Fričová.

Deník E15 má ale i neoficiální vysvětlení – náklady na slečny, které ukazovaly svá těla a současně byly schopné plynule odříkat text, byly příliš vysoké a neodpovídaly dosažené sledovanosti. Podle oficiálního auditu návštěvnosti měla sekce Red News přibližně 196 tisíc reálných uživatelů. Návštěvnost „seriózního“ zpravodajství na témže portálu Tn.cz však byla více než třikrát vyšší, činila 636 tisíc reálných uživatelů.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor byl šéfredaktorem severu Digitálně.tv, oficiálního státního informačního webu k přechodu na digitální televizní vysílání. V minulosti vedl internetové deníky RadioTV.cz a RadioTV.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).