Hlavní navigace

Tisková manažerka Eva Novotná skončila na Galaxii sport

21. 2. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
21. 2. 2008

Sedmadvacetiletá Eva Novotná, která vykonávala v Galaxii sport post tiskové manažerky a měla v této televizi na starosti komunikaci s médii, zde ukončila pracovní poměr. Důvodem je přesun televize z Hradce Králové do prostor budovy News Center na pražském Barrandově. Serveru DigiZone.cz tuto informaci potvrdila tisková mluvčí televize Nova Veronika Šmítková. Eva Novotná je původem z Hradce a v Galaxii sport proto už nyní nepracuje, řekla Šmítková. Informace o programovém schématu proto včera přišly novinářům od Marka Kindernaye z programového oddělení.

Eva Novotná však není jediná, která na Galaxii sport nebude pracovat. Pracovní poměr tu ukončí také její jednatel Jiří Hojgr. Ten nedávno serveru DigiZone.cz potvrdil, že v této televizi končí k 29. únoru. Galaxie sport je jedním ze dvou tematických kanálů televize Nova. Jiří Hojgr ji vedl ještě předtím, než ji odkoupil majitel Novy, bermudská společnost CME. Pod jeho vedením se stanice letos přestěhovala z letiště v Hradci Králové do nového zpravodajského centra Novy v Praze na Barrandově.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).