Hlavní navigace

Tiscali začala v Itálii nabízet IPTV

14. 12. 2007
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
14. 12. 2007

Jedna z největších evropských telekomunikačních společností, firma Tiscali, zahájila v Itálii provoz televizního vysílání přes pevnou telefonní linku (IPTV). Italští diváci se tak konečně dočkali toho, že jim původem italská firma začala nabízet stejné služby jako nabízí ve Velké Británii. V současnosti je IPTV dostupné v metropoli Řím a také v Milánu a Cagliari. IPTV může využívat na 300 tisíc zákazníků Tiscali, kteří si předplácejí ADSL.

Zájemci o nový způsob příjmu televizního vysílání ale nemusí smutnit. Tiscali již plánuje rozšířit dostupnost služby a od března příštího roku by mělo být IPTV k dispozici i v Turýně, Florencii, Bologni, Catanii a Naples. Podle výkonného ředitele Tiscali Italia Maria Marianiho by se počet zákazníků v průběhu příštího roku mohl zdvojnásobit.

BRAND24

Až do března příštího roku je služba zdarma, pak bude stát 17 eur měsíčně (cca 442 Kč). Zákazníci Tiscali tak mohou sledovat 50 televizních programů, které jsou rozděleny do pěti tematických oblastí: Area Bambini je zaměřena na děti, Area Cinema na filmy, Area Musica na hudbu, MyTV umožňuje zvolit si obsahovou náplň podle vlastní chuti a poslední oblastí je 10 TV (pořady trvající maximálně deset minut).

Zdroj: http://www.iptv-watch.co.uk/

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).