Hlavní navigace

Tip TV přechází v multiplexu 3 na ostré vysílání, nabídne první pořady a také vědmy

6. 5. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Nejznámější tváří stanice je pravděpodobně věštec Stanley Bradley, objeví se tu ale také někdejší televizní hvězda Novy Libor Baselides, který moderoval v začátcích její ranní vysílání.

Ve vysílání nového inzertního kanálu Tip TV, který je dostupný celoplošně prostřednictvím multiplexu 3, se dnes objeví první pořady. V 18:00 začnou moderátoři představovat jednotlivé pořady, se kterými se budou diváci na obrazovkách TipTV setkávat pravidelně. Vybrané pořady budou již odvysílány i s konkrétním obsahem, uvedli dnes zástupci nového programu. Vůbec poprvé se divákům představí také vlastní vědmy této stanice, které nepochází z Ezo TV. Největší hvězdou tu pravděpodobně bude věštec Stanley Bradley. Diváci si budou moci pustit vědmy mezi 22. a 1. hodinou.

Tipy C

K TÉMATU: Celoplošná televize TiP TV odstartuje začátkem května, odhalila podrobnosti

Co se týká známých tváří, objeví se tu například moderátor Libor Baselides nebo Muž roku 2009 Martin Zach. Chybět tu nebudou ani herečky Adriana Neubauerová či Kateřina Jačková. Nová televize, která chce zaplnit mezeru, jež je na českém televizním trhu, bude vysílat živě ze studia na Václavském náměstí v Praze. “Věštecké vysílání” zahájí v pondělí Jana Skálová, v dalších dnech se diváci na televizních obrazovkách setkají i s ostatními vědmami – Ester Vosátkovou, Martinou Blaženou Boháčovou a Tarou.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).