Hlavní navigace

Tesco zařadilo stovky titulů do svého balíčku Banaxi Go, cenu nezvýšilo

31. 7. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

V rámci služby Banaxi Go se nově objevily tituly od Bontonfilmu a Národního filmového archivu. Provozovatel služby bude obměňovat i seriály z nabídky AXN Now.

Tři sta titulů různých žánrů rozšířilo v uplynulých dnech nabídku služby Banaxi Go, která je součástí videoportálu Clubcard Kino. Tu pro potravinový řetězec Tesco provozuje společnost Banaxi. O které tituly jde konkrétně, firma neupřesnila. Nabídku Banaxi Go lze získat za měsíční poplatek 99 korun. Doposud bylo součástí tohoto balíčku dvě stě titulů, a to nejen filmů, ale i seriálů. Clubcard Kino má ve své nabídce mimo jiné i House of Card (Domek z karet). Banaxi Go obsahuje i filmy posledních let, úplné novinky zde ale předplatitel pochopitelně nenajde.

BRAND24

Z ARCHIVU: Tesco připravuje rozšíření videopůjčovny o seriály, nabídne i Hannibala

V rámci služby Banaxi Go se nově objevily tituly od Bontonfilmu a Národního filmového archivu. Měsíčně se budou obměňovat také seriály z produkce AXN, ujistil Petr Szabo, marketingový manažer věrnostního programu Clubcard. Nově se tak filmoví fanoušci mohou těšit na oscarové filmy 12 let v řetězech nebo 30 minut po půlnoci. Zkrátka nepřijdou ani milovníci české tvorby, pro které jsou připraveny například filmy Perličky na dně, Alois Nebel, Rozpuštěný a vypuštěný nebo Obchod na korze. Nově se objevily v nabídce i pohádky Kovář z podlesí a Kozí příběh se sýrem. Oba filmy však mají na ČSFD nepříliš uspokojivé hodnocení okolo 40 %.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).