Hlavní navigace

Tematické kanály MTV Hits, MTV Dance a MTV Rocks s upravenými logy a grafikou

1. 10. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEO Poslední změna na tematických kanálech MTV proběhla před dvěma lety, konkrétně 1. července 2011. Tehdy se rodina těchto stanic zbavila také označení „Music Television“.

Tematické hudební kanály MTV, konkrétně stanice MTV Hits, MTV Dance a MTV Rocks, dnes začaly vysílat s upravenými logy a grafickým vizuálem. U identifikátoru každého z kanálů si každý divák na první pohled všimne, že je viditelně menší, než tomu bylo do konce září. Logo je tak v obrazu méně rušivé. Zároveň se tak změnil font písma, kterým jsou uvedený jednotlivé názvy stanic, tedy Hits, Dance a Rock. Nově jde o tučnou kurzívu. Ve Velké Británii a Irsku se změna týká také kanálu MTV Classics.

BRAND24

Z ARCHIVU: Kanály MTV změnily svá loga. Podívejte se jak

Zmenšenou variantu loga nyní používají také lokální pobočky MTV. Výjimkou je verze pro Českou republikuSlovensko, která nadále používá identifikátor v původní velikosti. Platí to i pro evropskou verzi stanice MTV Music 24. Do budoucna lze předpokládat, že se novinky v grafickém vizuálu dotknou právě i stanice MTV Czech dostupné na obou trzích bývalé federace. Spolu s úpravou loga tematických kanálů se upravily také veškeré grafické lišty a texty v obraze vysílané během videoklipů. Znělky stanic jsou nadále původní.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).