Hlavní navigace

Televizní tipy na úterý: Všemocný, fotbal Arménie - Česko a Strach nad Hongkongem

26. 3. 2013
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice

Každý den vám nabízíme výběr pěti zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a neomezuje se jen na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • ČT Sport, 16:30 – Arménie – Česko - Přímý přenos utkání kvalifikace na MS 2014 v Brazílii
  • ČT Sport, 19:00 – PSG Zlín – HC Oceláři Třinec - Přímý přenos semifinálového utkání Česká pojišťovna play-off Tipsport extraligy v ledním hokeji
  • Nova Cinema, 22:10 – psychologické drama Beze strachu - Architekt Max přežil leteckou havárii, a dokonce pomohl zachránit několik dalších cestujících včetně jednoho miminka. Ačkoli je ostatními považován za hrdinu, pro jeho osobní život má událost katastrofální důsledky. Jako by ztratil nejen strach ze smrti, ale i pud sebezáchovy, začíná pokoušet osud riskantními kousky, přestává si rozumět s přáteli i rodinou, jeho manželství se ocitá v krizi. Psycholog najatý leteckou společností ho seznámí s Carlou, která sice nehodu přežila, ale přišla přitom o dvouletého syna, a jemu se nedaří dostat ji z dlouhodobého šoku. Může lidem, které vážně psychicky poznamenala tragédie, nějak pomoci setkání? Americké psychologické drama (1993)
  • ČT 2, 22:20 – mysteriózní thriller Všemocný – Eddie Morra (Bradley Cooper) je zlenivělý spisovatel, kterému se začíná hroutit svět. Chtějí ho vyhodit z práce a rozchod s přítelkyní Lindy (Abbie Cornish) ho jen utvrdí v přesvědčení, že jeho život je v troskách a budoucnost nemůže přinést nic než další zklamání. To se ale změní ve chvíli, kdy Eddieho navštíví jeho starý přítel z dětství, Vernon (Johnny Whitworth). Nabídne mu pilulky NZT – utajovanou drogu, která umožňuje využívat mozek na 100 % a dodává člověku extrémní sebevědomí. Eddie se nechává zlákat neodolatelnými účinky NZT a naprosto droze propadne. Americký mysteriózní thriller (2011)
  • Prima Cool, 23:15 – akční krimi drama Strach nad Hongkongem – Inspektor hongkongské policie Wing vede soukromou válku s gangem jehož vůdcem je zločinec Joe. Ve chvíli, kdy je vyvražděn celý Wingův tým, stal se z něho jen opilec, který zapíjí vlastní pocit viny. Ke změně dojde až s příchodem Wingova nového kolegy, který ho přesvědčí, že je čas na pomstu. Hongkongsko-čínské akční krimi drama (2004)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).